De Beste Zonnepanelen

Kwaliteit staat op nummer 1 bij de zonnepanelen van Solar Honey. Solar Honey heeft geruime ervaring binnen de zonne-energie waarbij we te maken gehad met veel verschillende producten en materialen, en hebben we goed kunnen kijken naar de kwaliteiten van diverse producten. Wij hebben gekozen voor de de topmerken Q Cells en LG.

A -Segment

Wij leveren alleen zonnepanelen en omvormers van de topfabrikanten zoals Q Cells en LG. Het hoge segment wordt gekenmerkt door goed geteste zonnepanelen en omvormers waarbij de garantie ook daadwerkelijk verstrekt wordt vanuit Europa. Aan de hand van uw wensen zal de adviseur de beste zonnepanelen voor u uitkiezen.

 

Innovatie

De zonnepanelen van Q cells zijn de ideale oplossing voor alle toepassingen, dankzij de innovatieve celtechnologie Q.ANTUM. Het wereldrecord-celdesign werd ontwikkeld om de beste prestatie onder reële omstandigheden te behalen – zowel bij weinig instraling, alsook op heldere, hete zomerdagen.

ijibjb

srdfsfdfdf

Solar Honey Basic

De Q Cells Q.PEAK DUO BLK-G5 is een monokristallijnen zonnepaneel met een prestatie van 315 Wp en een rendement van 19,3%. Q.PEAK DUO BLK-G5 zonnepanelen bieden een hogere opbrengst op kleinere oppervlakken.

 1. 12 Jaar Productgarantie
 2. 25 Jaar Prestatiegarantie
 3. Diepzwarte uitstraling

ijibjb

srdfsfdfdf

Solar Honey Plus

Onze Q Cells Q.PEAK DUO-G6 is een monokristallijn zonnepaneel met uitstekende prestatieklassen tot 345 Wp en een rendement tot 20,1 %. Q.PEAK DUO-G6-zonnepanelen leveren hogere opbrengsten per oppervlakte door het onovertroffen Q.ANTUM DUO zonnecelconcept,

 1. 12 Jaar Productgarantie
 2. 25 Jaar Prestatiegarantie
 3. Mega Vermogen : 345WP

ijibjb

srdfsfdfdf

Solar Honey Premium

Onze Q.PEAK DUO BLK-zonnepanelen werden ontwikkeld voor gebruik op bijzonder exclusieve gebouwen. Bijzonder dunne aansluitkabels op de zonnecellen zorgen ervoor dat de zonnemodules als een homogeen zwart oppervlak verschijnen. Bovendien worden onze monokristallijne zonnepanelen van de Q.PEAK DUO G6-BLK gekenmerkt door een vermogen van 335Wp en rendementen tot 19,8 %.

 1. 12 Jaar Productgarantie
 2. 25 Jaar Prestatiegarantie
 3. Mega Vermogen : 335WP
 4. Diepzwarte uitstraling
previous arrow
next arrow
Slider

De Beste Omvormers & Optimizers

De Omvormer is de motor van uw zonnepaneelsysteem. Een omvormer zorgt ervoor dat de energie van de zon wordt omgevormd tot bruikbare elektriciteit voor in uw woning.  De betrouwbaarheid van een omvormer is daarom erg belangrijk. Solar Honey levert daarom omvormers en optimizers van topfabrikanten zoals Solar Edge en Huawei.

 

ijibjb

srdfsfdfdf

Solar Edge

In een SolarEdge installatie, wordt op elk zonnepaneel een slimme elektronische unit aangesloten: de power optimizer. Power optimizers maximaliseren de productie van zonne-energie van elk paneel afzonderlijk en verminderen daardoor vermogensverliezen. Als een afzonderlijk paneel slecht presteert, heeft dit geen invloed op de prestaties van de andere panelen in die string.

 1. 12 Jaar Omvormer Garantie
 2. 25 Jaar Garantie Optimizers
 3. Onafhankelijke prestatie zonnepanelen
 4. Tot 15% meer energie uit elk paneel
 5. Verkleint Schaduweffect

ijibjb

srdfsfdfdf

Huawei

De éénfase Huawei hybride omvormers zijn producten met hoge efficiëntie, betrouwbare prestaties en hoge opbrengst. Een hybride omvormer die ook een opslagsysteem mogelijk maakt. Het design van de Huawei omvormers heeft een strak ontwerp en een geïntegreerde interface voor energieopslag.

 1. 10 Jaar Omvormer Garantie
 2. 25 Jaar Garantie Optimizers
 3. Strak Design
 4. Onafhankelijke prestatie zonnepanelen
 5. Tot 12% meer energie uit elk paneel
 6. Verkleint Schaduweffect
previous arrow
next arrow
Slider

Onze Partners

Referenties

“Op internet zocht ik naar een goede zonnepaneelinstallateur en al snel kwam ik terecht bij Solar Honey. Nadat ik me had aangemeld voor een gratis adviesgesprek kreeg ik al binnen een uur een zeer uitgebreid plan, binnen 5 weken had ik zonnepanelen op mijn dak. ”

Nieuwegein

7 panelen, 2100 Wp

“Ik had in eerste instantie nooit gedacht dat ik ooit zonnepanelen zou nemen aangezien ik best sceptisch ingesteld ben. Echter heeft het adviesgesprek en de goede uitleg en professionaliteit van Solar Honey mijn mening doen veranderen. Aangezien ik best hoge eisen stel aan dit soort adverterende bedrijven, vind ik dat het mijn tijd wel waard is om deze recensie te plaatsen omdat ik positief verrast ben door dit vernieuwende bedrijf, een echte aanrader! ”

Wijchen

11 panelen, 3050 Wp

Solar Honey B.V.

KVK: 75066505

Keurenplein 41
1069CD Amsterdam