Referenties

“Ik had in eerste instantie nooit gedacht dat ik ooit zonnepanelen zou nemen aangezien ik best sceptisch ingesteld ben. Echter heeft het adviesgesprek en de goede uitleg en professionaliteit van Solar Honey mijn mening doen veranderen. Aangezien ik best hoge eisen stel aan dit soort adverterende bedrijven, vind ik dat het mijn tijd wel waard is om deze recensie te plaatsen omdat ik positief verrast ben door dit vernieuwende bedrijf, een echte aanrader! ”

Wijchen

11 panelen, 3050WP

“Op internet zocht ik naar een goede zonnepaneelinstallateur en al snel kwam ik terecht bij Solar Honey. Nadat ik me had aangemeld voor een gratis adviesgesprek kreeg ik al binnen een uur een zeer uitgebreid plan, binnen 5 weken had ik zonnepanelen op mijn dak. ”

Nieuwegein

7 panelen, 2100Wp

“Alles ging perfect. Na de installatie heeft de installateur mij, onder het genot van een bakje koffie, veel geleerd over de zonnepaneelsystemen. Ik ben erg te spreken over de klantvriendelijkheid van de installateurs.”

Arnhem

12 panelen, 3500 Wp

“Alles is geweldig gegaan. Zelfs na de installatie kreeg ik hulp met het terugvragen van de BTW.”

Maarssen

8 panelen, 2350Wp

“Ik heb dit bedrijf via deur-aan-deur verkoop leren kennen. Een paar jonge mannen die grootse plannen hebben binnen de buurt, zo kwamen de medewerkers van Solar Honey over. Nu kan ik zeggen, na in zee te zijn gegaan met dit bedrijf, dat deze grootse plannen ook daadwerkelijk vorm hebben gekregen. Mijn gezin is erg gericht op duurzaamheid en zo’n bedrijf als Solar Honey is dan echt een verademing! ”

Nijmegen

9 panelen, 2600 Wp

Solar Honey B.V.

KVK: 75066505

Keurenplein 41
1069CD Amsterdam