Over Ons

Over Solar Honey

Bij Solar Honey zijn we dagelijks bezig om voor klanten de beste zonnepaneelsystemen te ontwerpen. Solar Honey levert A-merk zonnepanelen en heeft installateurs actief over heel Nederland en België.

Onze missie is om duurzame energie toegankelijk te maken voor iedereen. Op deze manier willen wij bijdragen aan een duurzame toekomst. Door mensen te voorzien van zonne-energie wordt het milieu minimaal belast en kunnen wij bijdragen aan een gezonde duurzame leefomgeving.

Voor particulieren, bedrijven & collectieven

 Wij leveren ook zonne-energieproducten aan bedrijven en organisaties. Denk aan installaties op industriële en commerciële gebouwen, evenals residentiële panden en gebouwen van Verenigingen van Eigenaren of andere collectieven. Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant, regelen wij alles van advies tot installatie tot financiering. Zo zorgen wij dat iedereen op een makkelijke, voordelige en duurzame manier op de energierekening kan besparen.

Waarom Solar Honey?

N

Zonnegarant

Solar Honey staat voor optimale prestatie. Om dit op de beste manier voor de klant te realiseren, maakt Solar Honey gebruik van Zonnegarant. De software van Zonnegarant berekent automatisch iedere dag hoeveel uw systeem op zou móeten leveren. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van prestaties van vergelijkbare zonnepanelen, weerdata en onze slimme rekenmodellen. Ieder kwartaal ontvangt de klant een inzichtelijk prestatierapport.

N

Zeer nauwkeurige legplannen

Solar Honey maak gebruik van een online legplan software die in samenwerking met de TU Delft ontwikkeld is. Hierbij maken wij, met behulp van zogeheten LIDAR-hoogtedata, zeer nauwkeurig een verwachting van de opbrengst.

N

Uw eigen adviseur

Elke klant krijgt zijn eigen adviseur, die hij maandag tot zaterdag van 08:00 tot 21:00 zou kunnen bereiken voor eventuele vragen. Dit kan telefonisch, via twitter, facebook, of per mail.

N

A-segment producten

Wij leveren alleen zonnepanelen en omvormers van de beste kwaliteit. De kwaliteit van onze producten is door uniforme productspecificaties vergelijkbaar en toetsbaar. Het hoge segment wordt gekenmerkt door goed geteste zonnepanelen en omvormers waarbij de garantie ook daadwerkelijk verstrekt wordt vanuit Europa en niet vanuit China. Bij garantieclaims zijn deze fabrikanten gemakkelijk te benaderen.

N

Ervaren Installateurs

Wij beschikken over installateurs die veel ervaring hebben in het installeren van zonnepanelen. Bovendien beschikken de installateurs over een VCA-certificaat: een vereiste als het gaat om veilig werken.

N

BTW terugvragen

Na de installatie zal uw persoonlijke adviseur u helpen met het terugvragen van de betaalde BTW . Wij zorgen ervoor dat u niet met vragen achterblijft.

Solar Honey B.V.

KVK: 75066505

Keurenplein 41
1069CD Amsterdam