HoneyCare Basic

Bij aanschaf van uw zonnepanelen bij Solar Honey wordt u automatisch en kosteloos aangemeld voor HoneyCare. Hierin is de legplan die voor u ontwikkeld wordt, evenals de fabrieks- en montagegarantie inbegrepen. Wij ontzorgen u echter volledig met onze HoneyCare Plus pakket.

Fabrieksgarantie

Fabrieksgarantie op uw systeem is reeds inbegrepen bij de aanschaf van het systeem. Op de zonnepanelen van Solar Honey zitten minimaal 12 jaar fabrieksgarantie.  Daarnaast hebben de zonnepanelen een lineaire vermogensgarantie van 25 jaar. De garantietermijn en andere voorwaarden van de fabrieksgarantie zijn afhankelijk van de fabrikant(en) van uw zonnepanelen en de andere onderdelen van het systeem. Deze voorwaarden kunt u meestal vinden op de website van de fabrikant van het betreffende onderdeel.

 

Montagegarantie

Uiteraard doen wij onze uiterste best om een goede installatie op te leveren. In het geval er montagefouten binnen de periode van de montagegarantie aan het licht komen zullen we die herstellen en de bijkomende kosten voor onze rekening nemen, tenzij sprake is van een situatie die buiten de omvang van deze garantie valt.

HoneyCare Plus

Met onze  HoneyCare Plus bent u volledig ontzorgd als het gaat om uw zonnepanelen. Zo garanderen wij u het beloofde opbrengst met onze speciale HoneyCare Plus opbrengstgarantieAan het einde van het jaar ontvangt u automatisch een afrekening. Is de opbrengst minder dan gegarandeerd?

Dan wordt het verschil terugbetaald.               

Benieuwd welke service u verder krijgt bij de HoneyCare Plus verzekering?

 

Prestatie-analyse door Zonnegarant

 

Een externe partij die is gespecialiseerd in de analyse van prestaties van zonnepaneel systemen monitort uw systeem en analyseert de prestaties. Op deze manier kunnen wij zeer spoedig reageren op eventuele tekortkomingen in uw systeem. 

Bericht bij onderprestatie

 

Kleine problemen gaan onopgemerkt voorbij en worden steeds groter. Daarmee verlies je zonder het door te hebben veel opbrengst. Zonnegarant signaleert dergelijke problemen direct en stellen je op de hoogte. Ook adviseren we over mogelijke oplossingen. In samenwerking installateurs is het probleem snel verholpen.

Statestieken & Analyse

 

Ieder kwartaal ontvangt u een overzichtelijk opbrengstrapport van het zonnesysteem. Daarin ziet u hoeveel het zonnesysteem heeft opgebracht en wat de prestaties zijn ten opzichte van de verwachting (of garantie). Zo blijft u altijd positief betrokken en op de hoogte.

Bericht bij wegvallen van internetverbinding van de omvormer

 

U krijgt een e-mail zodra de verbinding met uw omvormer meerdere dagen is verbroken. Wij verstrekken een digitale handleiding waarmee u de verbinding zelf stap-voor-stap kunt herstellen. Daarnaast kan er een monteur tegen vergoeding bij u langs komen om de internetverbinding weer te herstellen.

Telefonisch support

 

Bij aanschaf van de HoneyCare Plus  abbonement staan onze helpdesk medewerkers iedere dag klaar voor u van 9:00 tot 21:00. Zelfs in het weekend. 

Solar Honey B.V.

KVK: 75066505

Keurenplein 41
1069CD Amsterdam